Clubdag 2016

Zaterdag 5 november 2016 is het alweer tijd voor de 12e clubdag van Vereniging Sancho.
Een dag die in het teken staat van onze gezamenlijke hobby. Een dag met workshops, voor en door Sancho clubleden. En het belooft nu al een mooie dag te worden.

Een dag die ook dit jaar weer een speciaal thema zal krijgen. Vereniging Sancho is van oudsher paars, maar zaterdag 5 november zal Sancho voor één dag groen zijn. Het thema van de Sancho clubdag is namelijk: Sancho goes green! En ook de website en de Facebook groep zullen voor één dag van kleur verschieten. Zodat ook de leden die niet aanwezig kunnen zijn, mee kunnen genieten van de clubdag.

De entree is 10 euro per persoon, inclusief lunch exclusief workshop kosten.

Sancho stoffen tasjes project
Om het gebruik van plastic tasjes op de clubdag terug te dringen, willen we iedere deelnemer bij aankomst een stoffen tasje kunnen overhandigen met daarin ruimte voor belangrijke zaken. En die tasjes vragen we of jullie die zelf maken. Neem een duik in je stoffenkast en maak een tasje dat groot genoeg is voor een A4-formaat papier. Je mag best meerdere tasjes maken, als je stoffenvoorraad groot genoeg is. Het tasje stuur je uiterlijk 15 oktober naar Inge (Molendijk 5 – 3255 AL Oude-Tonge), zodat deze ze alvast kan vullen.

Clubdagwedstrijd: Recykleren
Recykleren past volledig binnen het thema van de Sancho clubdag 2016. En dat is dan ook wat jullie gaan doen voor de clubdagwedstrijd. Leef je volledig uit op je oude kleren, of ga langs bij de kringloopwinkel. De ins en outs van de clubdagwedstrijd volgen snel op het forum en op de website.

Workshops:
De planning van de workshops is bijna rond. Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: lingerie, snelbreien, broekpatroon op maat, overhemd technieken, paspelband, paspop op eigen maat en nog veel meer.

Inschrijving:
De inschrijving voor de clubdag opent vrijdag a.s. en staat open tot 30 september 2016. Op maandag 3 oktober zal de workshopindeling online geplaatst worden.

Kringloophoek:
Deze clubdag mag voor 1 keer wat nooit mag….. Je mag alles meenemen wat naaigerelateerd is en wat je niet meer kan gebruiken. Dit mag je in de Kringloophoek achterlaten. Natuurlijk kan je daar vervolgens ook speuren naar nieuwe vondsten.
Alles wat aan het einde van de dag is achtergelaten wordt door Inge naar een “echte” kringloopwinkel gebracht.

Heel Sancho bakt…
Ben je een echte prinses in de keuken? Dan proever de Sanchoërs graag van jouw bakkunsten. Laat je ons even weten wat je voor plannen hebt? Dan weten wij waar we op moeten rekenen qua boodschappen.

De organisatie heeft nog veel meer leuke verrassingen voor jullie in petto, maar daar moeten jullie nog even op wachten. We zien jullie graag zaterdag 5 november in Amersfoort!

Locatie:
Corderius College in Amersfoort.
http://www.corderius.nl
Lambert Heijnricsstraat 23
3817 ER Amersfoort

Een gedachte over “Clubdag 2016

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s