Nog maar 13 nachtjes slapen…

En dan is het zover: De Sancho Clubdag 2016!!!

De workshops zijn ingedeeld, de eerste carpoolafspraken komen voorbij en de voorbereidingen gaan gestaag verder. We hebben er veel zin in.

We hebben het thema “Sancho goes green” gekozen, om even bewust stil te staan bij het feit dat we met onze hobby een klein beetje kunnen bijdragen aan minder verspilling. Vele dames hebben van een kledingstuk dat niet meer in een garderobe past wel eens een ander kledingstuk gemaakt. Op pinterest zijn vele voorbeelden en ideeën te vinden. Misschien kunnen jullie hier nog inspiratie opdoen voor de wedstrijd. Er zijn leuke prijzen te winnen, aangeboden door diverse ondernemers.

ik-recykleer

Dit jaar is het verzoek om een tasje te maken en deze op te sturen. Zo kunnen we het gebruik van plastic tasjes helpen terugdringen. Volgens de meest recente telling zijn er al 77 tasjes ontvangen! Dat is een flinke prestatie. De tasjes zullen aan het einde van de dag als goodiebag gebruikt worden. Ook dit jaar zijn er weer vele ondernemers die hier een bijdrage aan hebben gedaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s