Algemene Ledenvergadering Vereniging Sancho 11 maart 2017

25 leden en bestuursleden waren 11 maart in Utrecht aanwezig op de ALV van Sancho.

Ondanks dat de vergadering in de middag begon, was bijna iedereen al vroeg op pad. Iedere zaterdag ochtend is er namelijk een grote lapjesmarkt in Utrecht die dicht bij de vergaderlocatie ligt. Kraam na kraam met stofjes en fournituren, gezelligheid alom. Daarbij speelde het weer ook nog eens mee, dus voor de start van de ALV ook nog even tijd voor een terrasje.

Home

De koffiecorner van het museum

De locatie voor de ALV was in het Volksbuurtmuseum. Een echt buurtmuseum met een schat aan geschiedenis. De vergaderzaal was een mooie open ruimte waar we erg hartelijk zijn ontvangen door de vrijwilligers van het museum. Een uitgebreid broodjesbuffet voorafgaande aan de positieve en constructieve vergadering zorgde voor een goed gevulde maag.

Lekkernijen van de high tea

De agendapunten waren onder andere de notulen van de ALV 2016, bespreking van het jaarverslag over 2016, een opsomming van de activiteiten die zijn gehouden in 2016. Verder aftredende en aantredende bestuursleden, het financiële jaarverslag 2016 en de begroting van 2017 en uiteraard plannen voor een nieuw forum en activiteiten in 2017. In de rondvraag aan het eind van de vergadering kwam het verzoek om een “smoelenboek”. Dit onderdeel is direct na afloop van de ALV toegevoegd aan het clubledengedeelte van ons forum onder “Wie is wie”.

De voorzittershamer werd officieel overgedragen

Na afloop van de ledenvergadering zijn we naar de “huiskamer” verplaatst voor een high tea met zelfgemaakte en/of zelf meegenomen lekkernijen. Met volle tassen met stofjes, volle buiken van al de zoete en hartige hapjes en een vol hoofd met informatie en nieuwe ideeën konden we weer rustig naar huis.

Iedereen die erbij was: Bedankt voor de input en gezelligheid !

Voor diegene die er niet bij waren: Kom volgend jaar ook. Jullie input is belangrijk en jullie aanwezigheid maakt het nog leuker.

De notulen van de ALV vind je in het clubledengedeelte van ons forum.

 

 

Een gedachte over “Algemene Ledenvergadering Vereniging Sancho 11 maart 2017

  1. Wat een leuk verslag van een ontzettend gezellig dag. Wat hebben we heerlijk met zijn allen over de toekomst van ONZE vereniging kunnen praten. Leuk om nieuwe leden te ontmoeten en met lotgenoten over onze naaiplannen te kunnen bomen 😉

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s