Inschrijven voor SPE juli 2017

Op verzoek! Moeder-dochtermode!

Vanaf heden kunnen alle Sancho clubleden zich aanmelden voor de SPE van juli 2017. Er is voor deze maand een patroon van een jumpusuit uitgekozen door Naaipatronen.nl en iedereen die deze wil maken voor zichzelf en haar dochter (kleinkind, nichtje mag natuurlijk ook) mag zich voor de loting aanmelden. De jumpsuit is niet het enige patroon op het patronenblad, maar we willen in ieder geval één jumpsuit genaaid zien. Voor één van beide mag ook een jurk genaaid worden. Het patroon is verkrijgbaar in de maten XS -XL en 98-140 en is geschikt voor gevorderde beginners en gevorderden. (2 van de 4 sterren).

Je kunt je opgeven tot 21 juni aanstaande door het inschrijfformulier op de website in te vullen
(Voor eventuele bijzonderheden/wijzigingen is er ook een apart emailadres aangemaakt voor de SPE: spe@verenigingsancho.nl)

Welk patroon het is, wordt nog niet bekend gemaakt, maar kijk vooral op de site van Naaipatronen.nl of er een patroon staat die aan de bovenstaande criteria voldoet.

Sancho 8

2 gedachtes over “Inschrijven voor SPE juli 2017

  1. Inschrijven moeder dochter. Het lijkt me leuke uitdaging om mee te doen. Ik ben wel een beginner. Zit ook op Naailes maar ik probeer ook veel zelf uit te vinden. Ik heb al veel dingen voor me kids gemaakt. En maar 1 ding voor mezelf. Dus lijkt me leuk om voor mezelf en me dochter iets te maken.

    Geliked door 1 persoon

    1. Gewoon doen Arianne. Op het forum krijg je genoeg ondersteuning. Vraag het maar en je krijgt altijd antwoord en hulp.

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s