SPE augustus aanmelden nu mogelijk

De Sancho Patroon Evaluatie uitdaging van augustus is een herenpatroon, gesponsord door Naaipatronen.nl. Vooralsnog is het een verrassing wat het patroon zal zijn, want Diana heeft een cryptische omschrijving gegeven.

Diana schrijft: “Voor deze maand ivm de vakantieperiode geen ingewikkeld patroon voor de heren, maar wel een patroon waar je al je creativiteit in kwijt kunt. Je kan hem binnen 2 uur af maken of er uren over doen. Ideaal voor bepaalde activiteiten voor de zomer, maar ’s winters ook goed te gebruiken, meer ga ik er niet over zeggen. :wink: Maat is one size fits all.”

Het patroon zal eind juli worden verstuurd en het is de bedoeling dat het patroon vervolgens in augustus wordt genaaid. Voor 1 september ontvangt Diana dan graag het ingevulde evaluatieformulier (let op: nieuwe versie) en drie losse foto’s, liefst op model, zodat zij het op het forum kan plaatsen. Zie voor tips voor het maken van de foto: klik

Je kunt je opgeven tot 21 juli aanstaande door het inschrijfformulier op de website in te vullen
(Voor eventuele bijzonderheden/wijzigingen is er ook een apart emailadres aangemaakt voor de SPE: spe@verenigingsancho.nl )

Wie gaat deze uitdaging aan? Stand maandag 17 juli 2017: 3 aanmeldingen.

Haak niet af omdat het augustus is en veel mensen hun vakantie hebben, want Diana schreef al dat je zelf kunt bepalen hoe lang je hiermee bezig bent. En 2 uurtjes tijd hebben we vast wel voor onze man, zoon of vader over. Meestal komen die er namelijk bekaaid af qua naaiprojecten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s