SPE voor Januari/februari 2018

Het nieuwe jaar komt eraan en dan gaan we voor uitdagingen. De laatste aanmelding voor de SPE van dit jaar is een patroon dat een plaatje is.

Een uitdaging voor de gevorderde naaisters onder ons. Meerdere technieken om te proberen en een creativiteit om uit te dagen.

Tot 21 december hebben jullie tijd om je op te geven voor de SPE. Kijk op ons forum waar je moet aanmelden.

Afbeelding

Afbeeldingsresultaat voor M7218

 MCCALL’S – M7218

Zoals je op de technische tekening kunt zien, zijn het vier verschillende patronen die ook afzonderlijk kunnen worden gebruikt. De rok is een rechte rok van boven die in waaier uitloopt naar beneden. Een kortere versie van deze rok is dus zo gemaakt. De bolero heeft een mooie kraag en wijde mouwen aan de onderkant. Ook hier kun je met kant een heel ander effect creëeren. Het corset is een mooi exemplaar dat ook als stoer exemplaar in Jeans gemaakt kan worden en die je lekker onder een jasje kunt dragen wanneer de dagen wat warmer worden of wanneer je feestelijk gekleed wilt zijn.

En wat dacht je van een carnavalsuitvoering? Of is-ie daarvoor te mooi? Een ander idee is om het “verengedeelte” te vervangen door broderie, kant of misschien je eigen gemaakte stof met opgestikte wollen draad, gevlochten strookjes stof. Of de borduurmachine eindelijk weer eens van zolder halen om mooie borduurmotieven te maken.

We hebben een aantal voorbeelden van internet geplukt. Dus….. wie gaat volgend jaar zijn “skills” verbeteren en uitbreiden? Wie durft deze uitdaging aan te gaan?

Hier te vinden
Hier te vinden
Hier te vinden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s