Aanmelden voor SPE maart 2018 – Heren

We gaan nog even door in de sfeer van vorige maand…. Vanaf heden kunnen alle clubleden zich aanmelden voor de SPE van maart 2018. Er is voor deze maand een stoer herenjack uitgekozen door Naaipatronen.nl. Ideaal als jack voor het voorjaar of zelfs straks als zomerjas. Kan me ook voorstellen dat het in jogging een fijn vest is. Het patroon is verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL. Denk eventueel ook aan een grote zoon die al in een maat S past. Het patroon is geschikt voor gevorderde beginners, maar ook gevorderden (2 van de 4 sterren). Ga de uitdaging aan en maak er mooie zakken met ritsjes in!

Het patroon zal eind februari worden verstuurd en het is de bedoeling dat het patroon vervolgens in maart 2018 wordt genaaid. Voor 1 april ontvangt Diana dan graag het ingevulde evaluatieformulier (let op: nieuwe versie) en drie losse foto’s, liefst op model, zodat ik het op het forum kan plaatsen. Zie voor tips voor het maken van de foto: klik

Je kunt je opgeven tot 21 februari aanstaande door het inschrijfformulier op de website in te vullen
(Voor eventuele bijzonderheden/wijzigingen is er ook een apart emailadres aangemaakt voor de SPE: spe@verenigingsancho.nl )

Door loting bepalen we welke drie personen mee mogen doen.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s