Allerlaatste SPE ronde

Na ruim vijf jaar SPE is helaas de allerlaatste ronde aangebroken. Naaipatronen.nl stopt met sponsoren van de patronen voor de SPE voor Sancho. Naaipatronen is bezig met “iets” anders, maar dat moet door hen nog precies uitgewerkt worden. Zo gauw we de informatie daarover krijgen, zullen we dit met jullie delen.

Als allerlaatste ronde hebben we iets bijzonders bedacht. Alle clubleden mogen zich opgeven met hun favoriete SPE patroon van de laatste jaren. Een soort geluksvogelronde dus. :D

Er zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden:
1. Geef bij de opgave duidelijk aan met welk patroon je wenst mee te doen en in welke maat je die wenst te ontvangen.
2. Het gekozen patroon moet eerder in de SPE geweest zijn. Zie: Spe verslagen en foto’s
3. Het gekozen patroon moet nog steeds beschikbaar zijn. Kijk daarvoor op de website van naaipatronen.nl (Sommige patronen zijn niet herprintbaar, zoals bijv. de Frozen verkleedjurk)
4. Je mag de laatste 6 maanden niet meegedaan hebben. (zoals anders)
5. Je hebt niet een nog niet ingeleverd patroon thuis liggen.
6. Inlevertermijn is hetzelfde als voor de origine ronde. Kijk daarvoor in de aanmeldingen rubriek of vraag het even na.
7. Besef dat de levertijd mogelijk langer duurt. Naaipatronen kan op deze ronde moeilijk patronen vooraf reserveren. Je krijgt voor de eventuele vertraging extra tijd.

Het streven is het gewenste patroon eind juni/begin juli te versturen en het is de bedoeling dat het patroon vervolgens in juli (mogelijk ook augustus) 2018 wordt genaaid. Vóór 1 augustus (mogelijk 1 september) ontvangen we dan graag het ingevulde evaluatieformulier (let op: nieuwe versie) en drie losse foto’s, liefst op model, zodat het op het forum geplaatst kan worden. Zie voor tips voor het maken van de foto: klik

Je kunt je opgeven tot 25 juni aanstaande door het inschrijfformulier op de website in te vullen.
(Voor eventuele bijzonderheden/wijzigingen is er ook een apart e-mailadres aangemaakt voor de SPE: spe@verenigingsancho.nl )

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s