Inschrijven Clubweekeind 2017

SONY DSC
De Grote Bunte te Nunspeet

Er kan ingeschreven worden voor het Sancho Clubweekeind 2017. Dit kan via het onderstaande formulier. Anders dan voorgaande jaren is dat de specifieke vragenlijst pas volgt als je daadwerkelijk bent ingeloot voor het weekeind.

Procedure:

Er is een inschrijvingsperiode van een week. Als er na deze week meer leden zich aangemeld hebben dan er plaatsen zijn, zal er geloot worden.
Als je ingeloot bent, dan ontvang je binnen 24 uur een verzoek om de betaling van 70 euro direct over te maken naar het rekeningnummer van Vereniging Sancho. Als het bedrag binnen 7 dagen is bijgeschreven op de rekening van Vereniging Sancho, dan ben je verzekerd van een plek. Als de betaling niet tijdig binnen is dan wordt de plaats doorgegeven aan de eerstvolgende persoon op de wachtlijst. Mocht de betaling voor inschrijving alsnog binnenkomen dan wordt het bedrag teruggestort.

Je krijgt alleen een betalingsverzoek als je ingeloot bent, als je op de reservelijst staat krijg je dat ook te horen.

De inschrijving is op maandag 16 januari om 20:00 gestart en sluit precies een week later.
Het maximum aantal deelnemers is 40. Net als vorig jaar zal er geloot worden als er meer inschrijven dan er plek is. Word je uitgeloot? Dan kom je op de reservelijst.