Clubweekeind 2017

Vol verwachting klopt ons hart, de informatie van ons clubkamp!

  • Wat : Het vierde Sancho clubweekend
  • Wie : Exclusief voor de Sancho clubleden
  • Waar : Net als voorgaande jaren groepsaccommodatie “De grote Bunte ” in Nunspeet op de Veluwe.
  • Wanneer : 31 maart, 1 en 2 april 2017. Aankomst op vrijdag na 18:00, vertrek in de loop van zondagmiddag (voor 16:00).
  • Waarom : Gewoon, omdat het gezellig is om met lotgenoten op pad te gaan

Van vrijdag eind van de middag tot zondagmiddag is er gelegenheid om gezellig met Sancho-enthousiastelingen bij elkaar te komen. Te kletsen, te naaien, te haken of een wandeling maken. Je kunt doen waar jij zin in hebt, maar vergeet vooral niet je naaiproject, de machine en veel goede zin mee te nemen. In het dorp is een leuk klein stoffenwinkeltje en voor de zwemmers is er op wandelafstand een zwembad. Hardlopen over de hei bleek vorig jaar voor sommigen ook een fijne ochtend activiteit.

De opzet van het naaiweekend:
De opzet is gelijk als voorgaande jaren. We organiseren geen dag vullend programma met workshops als op de clubdag, maar bieden de deelnemers de gelegenheid om zelf met elkaar te bepalen wat er gedaan wordt.
Uiteraard wordt op het forum de aftrap gegeven voor het afstemmen van ideeën, er komen vast leuke initiatieven los waarmee mensen samen aan de slag kunnen gaan.
Om e.e.a. voor zoveel mogelijk leden betaalbaar te houden, is gekozen voor een groepsaccommodatie inclusief verzorgde maaltijden. Gedurende het weekend wordt van de deelnemers een bijdrage verwacht in de vorm van het doen van de afwas, tafels dekken/afruimen of bijvoorbeeld het helpen bij het neerzetten van versnaperingen of het aanvegen van de vloeren maar ook koffie zetten of cake snijden. Zie het maar als een schoolkamp met een corveerooster, klusjes genoeg.

Groepsaccommodatie:
De locatie heeft in het hoofdgebouw op de begane grond een eetzaal en op de eerste verdieping een aparte ruimte voor onze naai activiteiten. Er is een apart slaapgebouw.

Slaapkamers:
Een groepsaccommodatie betekent dat er stapelbedden zijn. Spannend, want wie slaapt er boven en wie wil juist beneden?
Er zullen dus mensen in een ‘bovenste bed’ moeten slapen, maar in onderling overleg komen we er vast uit dat wie niet boven wil/kan slapen er een plek in een benedenbed is. Er wordt geen kamerindeling gemaakt.
In de accommodatie zijn 6-persoons slaapkamers. Iedere slaapkamer heeft 3 stapelbedden en wastafel(s) op de kamer.De bedde n zijn voorzien van matras en kussen.
Iedereen moet zelf beddengoed meenemen
– een slaapzak of dekbed
– onderlaken en kussensloop
– handdoek
– oordoppen (kan heel belangrijk zijn voor een goede nachtrust)
Let op, het is in april en de matrassen zijn van een kunststof tijk voorzien wat fris aanvoelt. Een goede slaapzak is aan te bevelen, als je onder een dekbed wilt slapen neem dan ook iets mee om op het matras te leggen waar jij zelf dan weer heerlijk warm op kan liggen. Alleen een hoeslaken op een kunststof matras kan erg koud zijn.

Catering:
De maaltijden worden verzorgd, wij moeten wel zelf zorgen voor het dekken en afruimen van de tafel en de afwas.
Koffie en theezetten hoort er ook bij.
Catering is basic, er wordt een maaltijd geserveerd voor de hele groep.
– vrijdag een broodmaaltijd bij ontvangst, zodat een ieder op zelf gewenst tijdstip kan arriveren.
– zaterdag ontbijt/lunch en avondeten
– zondag ontbijt/lunch

Kosten:
De kosten zijn nu gebudgetteerd op €70 p.p. voor het hele weekend. De prijs is een compleet pakket voor het hele weekend. En nacht minder blijven of niet deelnemen aan maaltijden maakt voor de prijs niet uit aangezien de locatie met catering sowieso betaald moet worden.

Vervoer:
Ieder is zelf verantwoordelijk voor het vervoer van en naar de locatie.
De locatie ligt op ongeveer 5 km afstand van treinstation Nunspeet.
Vervoersproblemen? Plaats tegen die tijd dat het naaiweekend er aan zit te komen een oproep op het forum.

Inschrijving:
De inschrijving start maandag 16 januari om 20:00 en sluit precies een week later.
Het maximum aantal deelnemers is 40. Net als vorig jaar zal er geloot worden als er meer inschrijven dan er plek is. Word je uitgeloot? Dan kom je op de reservelijst.