Sancho Naaiweekend 2019

Collage-PeppelhoeveWat gaan we doen?
Een heel weekend lang ongestoord bezig kunnen zijn met je hobby. Naaien, patroontekenen, elkaar helpen, tips uitwisselen of gewoon met je haakwerkje op de bank zitten.

Wat jij wilt, want dit is jouw weekend.
Voor de 5e keer alweer is het Sancho Naaiweekend.
Dit jaar verblijven we van vrijdag 1 t/m zondag 3 februari 2019 op de Peppelhoeve in Putten.
De locatie is beschikbaar vrijdag vanaf 16:00 en zondag om 16:00 sluiten we weer af.

De locatie
We hebben 2 naast elkaar gelegen locaties beschikbaar waarbij we in de ene locatie kunnen naaien en in de naastgelegen kunnen eten en relaxen. De maaltijden worden verzorgd door de beheerder en er is een binnenzwembad beschikbaar dat wij in overleg met de beheerder privé beschikbaar hebben.
Beide locaties zijn voorzien van Wifi , een uitgebreide keuken, een open haard en TV.
Wie bang is het ’s avonds koud te krijgen die kan lekker voor de open haard gaan zitten.

Beide locaties samen zijn geschikt voor 106 personen en er zijn 26 slaapkamers. De kamers hebben boxspring matrassen en een privé badkamer. Uitgangspunt is dat er maximaal 2 personen op een kamer slapen maar als er mensen zijn die het gezellig vinden om met meer dan 2 op een kamer te verblijven dan is dat ook mogelijk, daarvoor zijn grotere kamers beschikbaar.

Kosten
De kosten voor dit weekend zijn € 95,00 p.p. voor 2 overnachtingen en alle maaltijden, versnaperingen en koffie en thee en fris. Voor deze prijs zul je zelf beddengoed mee moeten nemen. Wil je een lakenpakket en dekbed huren, dan kan dat voor € 7,50 extra.
Doel is dat er 40 deelneemsters mee gaan. Dit kunnen zowel leden van Vereniging Sancho zijn als niet-leden al krijgen clubleden bij inschrijving tot 5 december voorrang.

Inschrijving en betaling
De inschrijving voor het naaiweekend 2019 start op zondag 18 november om 18:00.
De inschrijving is tot 5 december 2018 alleen voor leden van Vereniging Sancho. Bij meer dan 40 inschrijvingen door clubleden wordt er geloot onder de inschrijvingen. Zijn er op 5 december 2018 minder dan 40 deelneemsters dan zal de inschrijving voor niet clubleden opengesteld worden.

In de week na 5 december 2018 ontvang je een mail met de betaalgegevens voor de van € 95,00 of € 102,50. Binnen 7 dagen na de facturatie moet het bedrag op de rekening van Vereniging Sancho staan.
Bij niet tijdig betalen van de factuur kun je van deelname uitgesloten worden.

kampboekje sancho weekend 2019