SPE april 2017

SPE april 2017 – Canelita Farbenmix – short / capribroek

De SPE van april 2017 is een jongenspatroon, maar stiekem een patroon voor meisjes dat ook voor jongens gebruikt kan worden. Het patroon is de Canelita van Farbenmix ontworpen door Bienvenido Colorido. Het is een broekpatroon in 6 verschillende uitvoeringen in de maten 86 tot en met 158. De korte broek is uitermate geschikt voor jongens, vandaar de keuze. En met de zomer op komst, kunnen de kinderen wel wat korte broeken gebruiken. Onze clubleden Mirantje, Tamara en Naomi maken deze april uitdaging en zullen hun ervaringen en foto’s op ons forum plaatsen.

Wat is de SPE ook alweer?

De Sancho Patroon Evaluatie (SPE) is een project waarbij clubleden de mogelijkheid krijgen om naaipatronen te testen. We zitten inmiddels al in ons vierde jaar hiermee. Op ons forum is een overzicht van reviews aangelegd. Naaipatronen.nl stelt maandelijks van een patroon drie exemplaren ter beschikking. Drie clubleden mogen dus iedere maand een patroon testen en deze reviewen. Voor de reviews maken we gebruik maken van een standaardformulier.

Wil je graag een patroon testen voor de SPE en meedoen met een maandelijkse SPE-ronde, kun je je (mits je clublid bent) hiervoor opgeven. Iedere maand zal er een oproep worden gedaan op het forum en kun je je aanmelden. Als er zich meer dan drie kandidaten melden, zal er een loting plaatsvinden. Wanneer je een patroon hebt ontvangen en meedoen met de SPE moet je daarna 6 maanden wachten voor je weer mee kunt dingen met de loting. Uiteraard ben je vrij om het patroon zelf aan te schaffen en ook een review erover te schrijven. Dit zouden wij zelfs leuk vinden.

Clublid en moderator Diana is de drijvende kracht achter onze SPE uitdaging en zij onderhoud ook het contact met www.naaipatronen.nl. Zij probeert samen met Naaipatronen.nl een afwisselende patronenmix samen te stellen. Voor ieder wat wils dus, voor grote mensen, kleine mensjes, mannen en vrouwen. De SPE is geschikt voor zowel beginnende naaisters als gevorderde.

Sancho 8