SPE juli 2017

Op verzoek, moeder-dochtermode!

Voor deze maand wordt het patroon Simplicity 8146 gemaakt. Het is de bedoeling dat de jumpsuit wordt gemaakt voor zowel moeder als dochter.

simplicity-8146_front
De jumpsuit is niet het enige patroon op het patronenblad, maar we willen in ieder geval één jumpsuit genaaid zien. Voor één van beide mag ook een jurk genaaid worden. Een andere voorwaarde is dat één van de kledingstukken in één van de damesmaten en de andere in één van de kindermaten genaaid moet worden. Verdere verplichtingen zoals gebruik van hetzelfde stofje zijn er niet. Gezamenlijke foto is wel erg leuk! :)

Het patroon is verkrijgbaar in de maten XS -XL en 98-140 en is geschikt voor gevorderde beginners en gevorderden. (2 van de 4 sterren).

Het patroon is eind juni verstuurd aan Elina en Jeannette en het is de bedoeling dat het patroon in juli 2017 wordt genaaid. Helaas is het niet gelukt om een derde clublid te vinden die meedoet.

De uitvoeringen van de jumpsuits zijn helemaal leuk geworden. Je vindt ze op het forum onder deze link. En onder dit draadje op het forum.