Standhouders

Boutique de Couture

Marja heeft pershulpmiddelen, daarmee worden je creaties zoveel netter.
Op de naaidag kun je alle hulpmiddelen bekijken en Marja geeft uitleg.
Het je nu je zinnen gezet op een specifiek product? Bestel het dan bij Marja.

Stitch en Zo

Helma brengt o.a. fournituren om tassen te maken, denk dan ook aan kurkleer, versteviging, band en ritsen. Kijk maar op haar website, ze neemt alle fournituren mee.

Helma neemt al haar fournituren mee, maar is er geen plaats voor alle  (quilt)stoffen. Als je daar specifieke wensen voor hebt, geef dat dan aan Helma door via een e-mail, dan neemt ze die ook mee.

 • Voor de workshop “Werken met kurkleer” kun je bij Helma een pakketje bestellen.
  Hiervoor neem je per email contact met haar op. Op de website kun je de producten zien en in de workshopbeschrijving staan ook producten gelinkt.
 • Voor alle bestellingen bij Helma geldt dat bestellingen uiterlijk 1 november per mail bij haar binnen moeten zijn onder vermelding van het product, hoeveelheid en je volledige naam.

Stoffenfeest

Guus komt weer met haar mooiste tricot stoffen. Nu kan Guus kan niet haar hele assortiment meenemen naar de naaidag dus als je zeker wilt zijn van een bepaald product, bestel het dan en zij neemt het voor je mee naar de naaidag.
Gebruik hiervoor code ‘Sanchoclubdag18’.

Bij Guus kun je in de voorverkoop bestellingen plaatsen, dan weet je zeker dat je net datgene wat je zo graag wilt hebben ook hebt.

 • Bestellingen voor 1 november worden nog in behandeling genomen, deze bestellingen gaan mee naar Amersfoort.
 • Je bestelt je producten via de website en vult de code “sanchoclubdag18” in.
  De verzendkosten vervallen dan en je producten kun je op de naaidag bij haar kraam ophalen.
 • Wasservice : wil je op de naaidag direct aan de slag met een fris gewassen stofje tijdens bijvoorbeeld een workshop boxershort naaien?
  Dan kan want Guus biedt haar wasservice aan. Wasservice ? Jazeker. Je bestelt en betaalt je stof en meldt in het opmerkingenveld welke stoffen er gewassen moeten worden. Guus zorgt ervoor dat je stofje fris gewassen en gedroogd op de naaidag voor je klaar ligt.
  Strijken dat mag je zelf doen.

Kleurenmix

Lilian neemt prachtige jassenstoffen mee, borg om te voeren en patronen.

Kijk op haar website als je wilt weten wat Lilian nog meer in haar assortiment heeft. Wil je hier iets van bestellen? Doe dat dan vóór 1 november 2018 en gebruik de code ‘sancho’. De verzendkosten vervallen dan en Lilian neemt je bestelling mee naar de clubdag.

Pinnen is niet mogelijk, dus zorg dat je (voldoende) contant geld bij je hebt.